PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Waarom een website laten maken?

Wanneer u erover nadenkt om een website te laten maken voor bijvoorbeeld uw bedrijf of blog, zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Het is geen kleine beslissing, want een goede site kan van enorme invloed zijn op het succes van uw bedrijf. Uw ranking in Google wordt hoger, u kunt meer verkopen, meer traffic naar uw site halen en mensen zullen uw onderneming meer vertrouwen.

Wat kost dat dan?

Wanneer u zich gaat richten op bureaus die uw site voor u gaan bouwen, zult u veel verschillende prijzen tegenkomen. Wilt u echter een professionele site, die optimaal is voor Google en aanzet tot actie, dan kunt u bij Sitetogo terecht. Wij maken uw website voor slechts 699 euro. Wij maken uw site geheel in WordPress, dit is het beste en populairste CMS systeem ter wereld en is makkelijk in het gebruik, zodat u later zelf ook uw website kunt aanpassen.

Wat is er nodig om een website te laten maken?

Veel mensen denken bij laten maken van een website aan alles wat ze op hun website kunnen plaatsen. Er wordt dan bij concurrenten en websites gekeken naar wat er allemaal kan worden overgenomen. Het probleem hierbij is echter dat de site dan vaak veel te druk wordt. Bezoekers van uw site kijken alleen naar de meest opvallende elementen. Hoe drukker de site dus is, hoe meer de bezoeker alleen vlug scant wat de informatie is die wordt gezocht en hoe meer elementen er dus worden genegeerd. Het is dus belangrijk om u eerst te richten op de essentiële onderdelen en welke pagina’s er nodig zijn om de bezoeker te overtuigen van uw product en onderneming.

De belangrijkste pagina’s

De belangrijkste pagina’s op een site zijn de homepage, een productpagina, een ‘over’-pagina, een contactpagina en soms een blog. Op de homepagina vertelt u wat u doet en waarom een bezoeker voor u moet kiezen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een tagline. Een productpagina vertelt wat de dienst of het product is dat u aanbiedt en laat de voordelen zien van die dienst. Op de ‘over’-pagina vertelt u iets over waarom de klant bij u terecht kunt en op de contactpagina komen simpelweg de contactgegevens voor uw bedrijf. Dat is alvast de basis van een goede site!