PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Een houten picknicktafel regelen voor in onze tuin

Mijn kinderen vinden het super leuk om in de tuin te spelen en te eten, daarom leek het mij leuk om een houten picknicktafel te plaatsen in de tuin. Hierdoor kunnen we als het lekker weer is buiten eten en kunnen de kinderen ook kleuren aan de tafel. Het enige nadeel is dat vele houten picknicktafels erg duur waren of je moest ze zelf maken. Maar ik ben niet echt een klusman, dus ging ik op zoek naar een betaalbare picknicktafel voor ons in de tuin.

Waar konden we een goede houten picknicktafel vinden?

In het begin vond ik het moeilijk om te kijken waar ik nu precies een goede houten picknicktafel kon vinden. Het enige wat ik wist is dat je bij bouwmarkten en woonwinkels meestal picknicktafels kunt scoren. Maar ik wilde wel echt eentje van hoge kwaliteit, omdat mijn kinderen erg actief zijn en er op gaan springen waarschijnlijk. Daarom moet hij wel tegen een stootje kunnen. Na een tijdje in de winkels te hebben gekeken, ben ik maar eens het internet opgedoken. Daar vond ik snel een website waar iemand gespecialiseerd is in het maken van picknicktafels. De projecten die hij tot nu toe had uitgevoerd zagen er goed uit en begon contact met hem op te nemen. Hij wist meteen wat ik zocht en vroeg nog wat extra vragen voor het soort hout en waarvoor wij hem wilde gebruiken. Daarna zou hij een offerte maken en naar mij doorsturen.

De kinderen zijn er dol op!

De offerte zag er goed uit en ik gaf hem een go om te starten. Na ongeveer een paar weken was de picknicktafel helemaal af en kwam hij deze brengen. Hij zag er super goed uit en zelfs mooier dan ik had verwacht. De kinderen vonden hem ook super leuk en wilde meteen erop zitten en gaan lunchen diezelfde middag. Nu genieten we nog elke dag van deze mooie picknicktafel.

Meer weten over houten picknicktafels? Bekijk dan eens de website van houtenpicknicktafelkopen.nl voor meer informatie hierover. De eigenaar wilt u graag helpen en adviseren om de beste picknicktafel voor u te maken.