PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Opslagman Amsterdam

Een opslagruimte in Amsterdam huren kan een goed idee zijn als je niet al uw spullen kwijt kan in je woning in onze hoofdstad. Op die manier voorkom je dat je spullen weg moet gooien en hoef je niet een groter (en vaak duurder) huis te kopen of huren. Een box kost vaak maar een beetje per maand en is daarom een ideale oplossing voor ruimte tekort. Opslagman heeft een box voor iedereen. 

De grootte van de opslagruimte in Amsterdam

Welke grootte uw opslagruimte in Amsterdam is, bepaal jij helemaal zelf. De ruimtes die je kunt huren bij Opslagman variëren tussen de 3m3 en de 66m3. Er zitten een hele hoop maten tussenin zodat er altijd een geschikt formaat bij zit. Hoe groter de ruimte, hoe hoger het bedrag dat je per maand moet betalen. Heb je dus maar een klein beetje extra ruimte nodig? Huur dan een kleinere ruimte en gebruik de extra ruimte zo nuttig mogelijk. Het is hierbij handig om dozen op te stapelen zodat de spullen meer de hoogte ingaan in plaats van meer ruimte innemen in de breedte. 

Een box die goed is beveiligd

Bij Opslagman weet je zeker dat jouw ruimte goed beveiligd is. Je wilt namelijk niet dat je spullen opeens gestolen of beschadigd zijn. Als je besluit een ruimte te huren, ontvang je meteen na het aanvragen jouw eigen persoonlijke code. Op die manier heb alleen jij toegang tot jouw box (tenzij je de code met iemand anders deelt). Ook wordt het aangeraden om een extra slot aan je box te hangen – zo maak je de kans op inbraken in jouw ruimte nóg kleiner. 

De ideale locatie

Opslagman zit door het hele land verspreid en er is altijd een locatie met ruimtes bij je in de buurt. Dat scheelt je een hele hoop reistijd en is het fijn als je even snel langs de box moet om iets op te halen. Als de ruimtes ver zijn, ga je er ook niet zo snel langs. De ruimtes zijn makkelijk bereikbaar met zowel de auto, fiets als het OV.