PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Vakantie in Limburg

Ben je toe aan vakantie en wil je graag naar een camping in het zuiden van Nederland? De zomers in Nederland worden natuurlijk steeds beter, dus je hoeft niet eens meer per se naar het buitenland voor mooi weer. Limburg is bijvoorbeeld een mooie locatie voor een tijdje er tussen uit. Even lekker ontspannen op de camping zonder dat je ver hoeft te reizen klinkt natuurlijk als muziek in de oren, niet waar? Een camping is ook altijd erg leuk voor jonge kinderen, maar er is ook genoeg te doen voor jullie als ouder. Heerlijk genieten van een camping met zwembad terwijl je heerlijk kunt ontspannen onder het genot van een verfrissend drankje.

Wat is er allemaal te doen?

Natuurlijk wil je niet elke dag voor de tent of caravan zitten, dus er moet wel wat te doen zijn op de camping. Camping de Leistert is een mooie camping waar voldoende te beleven valt. Zo hebben ze een subtropisch zwembad dat leuk is voor jong en oud. Het zwembad beschikt over een familieglijbaan, maar je kunt ook rustig baantjes trekken of door de stroomversnelling. Naast het zwemmen kun je ook met je kleine kinderen naar het recreatiepark. Hier hebben ze een recreatieteam waar de kleine zich kunnen vermaken. Wil je ’s avonds nog wat gaan doen? Dan kun je nog even een potje bowlen met de familie. Heb je nog voorkeur voor accommodatie? Je kan met je eigen caravan of tent komen, maar ook kiezen voor een luxe tent die al voor je klaar staat bij aankomst.

Hoe lang wil jij kamperen?

De omgeving in Limburg is erg mooi. De supermarkt is op loopafstand dus dat is ook mooi meegenomen. De heerlijke broodjes voor het ontbijt koop je bij de plaza, zodat je de dag ook goed kunt beginnen. Zoek je dus een camping in Limburg voor de zomerperiode of een ander weekend? Kom dan gezellig naar De Leistert en reserveer vast, zodat je in ieder geval zeker bent van een plekje.

https://www.leistert.nl/