PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Torx schroeven

Als je aan het klussen bent, zal je voor verschillende doeleinden en materialen verschillende soorten schroeven nodig hebben. Een schroef die over het algemeen door iedere klusser gebruikt wordt en zo goed als universeel is, zijn torx schroeven. Deze schroef kent vele namen en zowel amateurs en professionele klussers gebruiken hem regelmatig.  

De schroeven hebben bovenaan een platte kop en ze zijn gemaakt van roestvrijstaal. Ze zinken perfect in hout en dit geeft een hele professionele en strakke look. Doordat de schroef van roestvrijstaal materiaal gemaakt is, laat het geen roestplekken achter, ook niet na een lange tijd. Je kan ook kiezen voor een platte schroef met freesribben onder de kop. Deze ribben trekken de schroef nog verder in het materiaal en geeft een oogverblindend resultaat. Doordat deze schroeven draad hebben over de gehele lengte van de schroef geeft deze extra veel grip.  

De schroeven zijn universeel en ze zijn dus bijna overal toe te passen. Je kan ze zowel binnen als buitenshuis plaatsen. Je kan dus nooit genoeg van deze schroeven in huis hebben. Je kunt ze in principe overal voor gebruiken. Omdat deze schroeven ook sterker zijn dan de gemiddelde schroef, hoef je niet bang te zijn dat ze afbreken als ze eenmaal gebruikt worden. Over het algemeen krijg je deze schroeven gemakkelijk in het hout zonder dat ze afbreken. Ook zorgen ze er niet voor dat het hout zal splijten, wat veel andere schroeven wel doen. Bij torx schroeven hoef je ook niet je gaatje voor te boren, in tegenstelling tot veel andere schroeven, zoals woodies schroeven. Enkel bij oud hout is het handig om uit voorzorg wel even voor te boren. 

Als je een beetje klusser bent, is het slim om deze schroeven altijd in je assortiment te hebben. Je kan ze overal voor gebruiken en ze komen dus altijd van pas. 

http://www.bnvtools.nl