PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Xantion Amersfoort installeert jouw kantoor!

ICT bedrijf Xantion in Amersfoort weet alles over informatica en hoe u elektronica moet aansluiten. Handig voor als u totaal geen techneut bent en hulp nodig hebt bij het installeren van apparaten. ICT bedrijf Amersfoort zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de ICT-voorziening van jouw kantoor. We helpen bij het aansluiten van alle apparatuur, inclusief servers en netwerken. Daarnaast bieden wij een helpdesk voor als u tussendoor toch nog vragen hebt. De uitgangspunten van Xantion Amersfoort is dat ICT zo simpel moet zijn als water uit de kraan en dat er geen onverwachte kosten bijkomen. We bieden u dan ook een vast bedrag per maand om zo niet voor verrassingen te komen staan.

Xantion maakt het verschil

Zoals reeds genoemd willen wij van Xantion dat ICT zo simpel is als water uit de kraan. We willen u graag helpen bij ICT-beheer, geven u graag advies met betrekking tot ICT, helpen u bij bellen via internet (VoIP) en assisteren u bij het een bereikbare Cloud. Bij onze diensten houden wij van een persoonlijke aanpak, om u zo tevreden mogelijk te maken. Bij het ICT bedrijf in Amersfoort werken we met drie teams, waarvan een team aan uw bedrijf wordt gekoppeld. Zo raken we met elkaar vertrouwt en weet u wat u van ons kunt verwachten. In het tijdperk waarin we leven is er nogal sprake van innovatie op technologisch gebied. Daarom houden wij ervan om mee te gaan met de tijd en ook te zorgen voor innoverende producten en diensten. De Cloud voor bedrijven is hiervan een voorbeeld.

Het team

Op de website www.xantion.nl kunt u de gezichten achter het team van ICT bedrijf Xantion uit Amersfoort zien. De foto’s zijn op een ludieke manier gemaakt. Dit verwijst naar onze professionele maar persoonlijke aanpak die wij met onze klanten hebben. Wilt u meer informatie hebben over de diensten van ICT bedrijf Amersfoort? Of wilt u meer weten over de professionals achter ICT bedrijf Amersfoort? Neem dan gerust een bezoekje aan onze vestiging in Ede, waar we u graag onder het genot van een kopje koffie meer vertellen. Voor de algemene informatie over ons kunt u het beste de website www.xantion.nl bezoeken.