PNR Merchandising
Electronica en Computers

Ervaringen steelstofzuigers

Voordat u een snoerloze steelstofzuiger koopt is het verstandig eerst gebruikers-reviews na te gaan op internet. Wat zeggen anderen over het product? Bevalt de robotstofzuiger uiteindelijk of loopt men toch tegen nadelen aan? 

Een veel gehoord nadeel is dat bepaalde type steelstofzuigers over weinig zuigkracht en een (te) kleine zuigmond beschikken, waardoor intensievere ruimtes (een zolder bijvoorbeeld, of werkplaats thuis) niet goed genoeg gereinigd kunnen worden. Houd daarom vooral rekening met uw omstandigheden.  

Steelstofzuigers vergelijken

Ook kunt u Robotstofzuigervergelijken.nl bezoeken voor een overzicht aan product informatie omtrent de volgende type steelstofzuigers:

 

Hier kunt u zich op uw gemak verdiepen in model, serie en merken van steelstofzuigers voorzien van duidelijke productinformatie en in eenvoudige, heldere taal omschreven. 

Iedere ruimte 1 stofzuiger

Verreweg het meeste gebruikscomfort is het bezitten van meerdere steelstofzuigers. Iedere verdieping één. Nooit meer overbodig sjouwen met een stofzuiger en altijd de stofzuiger op de juiste plaats. Want in de praktijk blijft vuil eerder liggen indien er zich geen stofzuiger op de etage bevindt; je ziet het stof en vuil liggen en bent voornemens om het later op te zuigen.

Dat ‘later’ kan dan dagen later zijn, want bij drukte wordt het weer snel vergeten. In dat geval is het fijn als er zich gewoon standaard een tweede steelstofzuiger op de etage bevindt, je kunt direct aan de slag, ad hoc. Geen uitstel meer. Je zult zien dat je huis schoner blijft bij het bezitten van meerdere stofzuigers. 

https://www.robotstofzuigervergelijken.nl/bosch-steelstofzuiger/