PNR Merchandising
Sport

Tips om de donkere dagen te overleven

De donkere dagen komen er weer aan. Je gaat naar je werk: donker. Je komt thuis: donker. Het is alsof je al eeuwen geen zonlicht meer hebt gezien en je hebt het gevoel dat je in Noord-Finland woont wat zonuren betreft. No worries: het valt allemaal wel mee. Wij geven je tips om die donkere dagen door te komen.

Vrienden maken alles beter

Newsflash: je bent niet de enige die dit arelaxed vindt. Je vrienden zijn ook niet blij met de schuine stand van de aarde waardoor onze winterdagen zo kort zijn.

Ga gezellige dingen doen met je vrienden. En dan niet alleen in het weekend, maar juist ook een keer tijdens je werkweek. Ga met een vriend naar de bioscoop, of ga naar een chill eettentje.

Nog leuker: nodig vrienden bij je thuis uit. Iedereen maakt lekkere hapjes, jij zorgt voor een vullende soep. Maak wat chille herfst- of winterdrankjes en klaar ben je. Dan is het juist gezellig dat het zo vroeg donker is. 

Treat yo self

Het is niet alleen donker, maar je huid is ook nog eens droog en je gaat snotterend de maanden met een r door. Niet chill.

Daarom moet je extra lief voor jezelf zijn. Dat betekent niet dat je als een burrito in een dekentje moet gaan liggen. Je moet je lifestyle verbeteren en jezelf in de watten leggen. Pak je rust, neem een powernap. Een powernap is erg gezond, een kort slaapje vermindert spanning en stress.

Ga lekker in bad met een wijntje, neem een massage, maak gezonde smoothies voor de vitamines, of ga sporten (ja, echt). Wedden dat je jezelf beter voelt? Misschien denk je dat je blij wordt van dag in dag uit Netflix en chill, maar dat is niet het geval.

Als je slim bent combineer je deze twee dingen. Bedenk met een vriend of vriendin activiteiten waarbij je lief bent voor jezelf. Dan is die winter zo gek nog niet. Als het écht niet lukt om te winnen van de winterdip, staat je nog maar één ding te wachten: dan moet je maar de zon opzoeken.

Opzoek naar gratis backlinks? Klik dan hier.