PNR Merchandising
Image default
Gezondheid

Snel afvallen lukt jou zeker met deze tips!

Wil jij koolhydraatarm eten of beginnen met intermittent fasting, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt aanpakken? Dan helpen de weekmenu’s van de Foodsisters jou hier zeker bij. Het fijne van deze weekmenu’s is dat je hierdoor ook snel kunt afvallen, als je behoefte hebt aan dergelijke tips. Op de blog van deze Friese zussen kun je je inschrijven voor een gratis e-book met een weekmenu. Zo kun jij hun recepten zeven dagen lang gratis uitproberen. Je zult versteld staan van hoe snel jij je beter en fitter zal voelen. Ben je na dit weekmenu enthousiast geworden? Schaf dan een of meerdere kookboeken aan in de webshop van deze zussen.

Door aan intermittent fasting te doen, val jij snel af

Als je koolhydraatarm gaat eten en dit doet in combinatie met intermittent fasting, vliegen de kilo’s er in een mum van tijd af. Deze twee eetgewoontes behoren dan ook tot de gouden tips van de Foodsisters als mensen snel willen afvallen. Bij intermittent fasting eet je een groot gedeelte van de dag niet en drink je geen drankjes waar voedingsstoffen in zitten. Water, zwarte koffie en de meeste thee kun je uiteraard wel gewoon blijven drinken. Vaak kiezen mensen ervoor om in een periode van acht uur te eten en dan zestien uur te vasten. Wellicht is die stap in het begin te groot voor je en eet jij bijvoorbeeld in het begin liever nog in een periode van negen of tien uur. Dat is helemaal aan jou! In de kookboeken van de Foodsisters over intermittent fasting lees jij alles over deze leefstijl.

Ga aan de slag met een gezondere leefstijl

Schaf de kookboeken van de Foodsisters aan en neem alle tips over snel afvallen tot je. Als jij je echt een paar weken strikt aan hun recepten houdt, zul je zien dat je vanzelf gewend raakt aan wat je wel en niet mag eten. Neem contact op met de zussen als je vragen hebt over hun recepten.

https://foodsisters.nl/