Pnr-merchandising

Een kinderrugzak: je favoriete accessoire

Kinderen

Rugzakken voor kinderen zijn de perfecte metgezellen voor het dagelijks leven. Alle favoriete spullen van je kinderen kunnen worden opgeborgen in kinderrugzakken en de kleintjes zijn erg trots om hun eigen rugzak naar de kleuterschool te dragen. Een kleuterrugzak is vaak ook nog eens verdeeld in verschillende compartimenten. Zo kan alles netjes worden opgeborgen en raken kleine dingen niet meer kwijt.

Het is net zo snel en eenvoudig om het favoriete speelgoed van je kinderen uit een rugzak te toveren, dus actiefiguren, kleine puzzels of andere speelsets vinden een plekje in elke jongens- of meisjesrugzak.

Kinderen hebben genoeg speelgoed en spulletjes om mee te nemen naar school of als ze bij vriendjes gaan spelen, met een handige en vederlichte rugzak wordt het extra makkelijk om alles mee te nemen wat ze maar willen.

Rugzakken & kleutertassen voor kinderen zijn altijd een handig accessoire. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vervult het zijn doel. Bijna geen enkel kind kan zonder. Niet alleen de geschikte vorm van een rugzak is belangrijk, ook het ontwerp moet je kinderen bevallen en dus zorgen voor eyecatchers.

Je vindt het ideale rugzakmodel voor je kinderen in de online winkel van The Little Green Bag. Wat dacht je van een opvallende kleurrijke print of liever een rugzak kind in de vorm van een dier, zoals een haai of een panda? Kijk gerust rond in de online shop van The Little Green Bag en je vindt rugzakken voor kinderen in het uitgebreide assortiment!