PNR Merchandising
Kinderen

De perfecte spelcomputer voor jouw kids!

Wij snappen het als u zo nu en dan eens klaar bent met uw kroost die uw tablet voor uw neus wegkapen. Daarom willen wij u graag vertellen over een spelcomputer speciaal voor uw kinderen. Deze tablet is namelijk specifiek ontworpen voor kinderen. Op die manier hoeft u nooit meer uw eigen tablet af te staan! Buiten dat zijn er nog een aantal andere voordelen die we verder in dit blog met u bespreken!

 

Een kinder spelcomputer in de vorm van een tablet

Vaak denk je bij de woorden ‘spelcomputer voor kinderen’ aan een apparaat dat u inplugt in de televisie. Maar nu is er een tablet dat fungeert als een complete spelcomputer voor kinderen. Kurio heeft een tablet op de markt gebracht die uw kids urenlang plezier zullen bieden. Op deze spelcomputer voor kinderen kunnen ze zichzelf goed vermaken met de gratis apps die meegeleverd worden. Ook de educatieve games zullen de kids op spelenderwijze toch een aantal dingen kunnen leren. Zo hebben ze niet eens meer door dat ze aan het leren zijn!

 

Een veilige internetomgeving op deze spelcomputer voor kinderen

Met de speciale spelcomputer voor kinderen van Kurio, hoeft u als ouder zijnde, nooit meer bang te zijn dat uw kinderen iets zien of horen dat niet voor hun ogen bestemd is. Kurio runt namelijk dagelijks een filter over het internet waardoor nare afbeeldingen en filmpjes vermeden worden. Wel fijn dat uw kind ongestoord kan spelen natuurlijk zonder dat u elk moment moet controleren wat uw kind wel of niet ziet!

 

Nog een extra pluspunt aan deze spelcomputer voor uw kind, is dat deze knoei- en valproof zijn door de beschermende rubberen rand. Met alle accessoires die je los kunt aanschaffen kan je de spelcomputer voor kinderen van Kurio nog meer aanpassen naar de wensen van de kids!