PNR Merchandising
Kinderen

Perfect uitje voor kinderen

Als je op zoek ben naar een leuk kinderfeestje in Haaksbergen dan moet je niet verder zoeken. Een escape room is een super leuke optie. Als je hier heen gaat weet je zeker dat de kinderen zich twee uur vermaken. Op voorhand zullen ze wat te eten en te drinken krijgen. Ze krijgen uitgelegd wat de bedoeling is van de escape room en hoe het werkt. Ze worden namelijk in een ruimte gezet waar ze alleen uit kunnen komen als ze alle hints kunnen vinden. Voor jonge kinderen zijn de hints niet zo moeilijk om te vinden en om te begrijpen.

Verschillende moeilijkheidsgraden

Een voorbeeld van een hint die jonge kinderen moeten oplossen is een puzzel waarbij ze verschillende letters moeten ontcijferen en die om moeten zetten naar cijfers. De hints zullen zichtbaar zijn als ze goed om zich heen kijken maar ze hoeven niet echt goed te zoeken. Dit is voor oudere kinderen wel anders. Ze zullen echt goed moeten zoeken om de hints te vinden. Als ze de hint eenmaal hebben gevonden moeten ze vaak nog een opdracht uitvoeren om de uiteindelijke cijfers te krijgen. Als ze alle hints binnen de tijd hebben gevonden dan kunnen ze de ruimte verlaten.

Ook voor grote groepen

Als naar onze escape room komt om je kinderfeestje een Haaksbergen zullen wij ervoor zorgen dat het een onvergetelijk partijtje wordt. Voor de jarige hebben wij achteraf ook nog een kleinigheidje als aandenken voor het feestje. Wij hebben verschillende grootte ruimtes en het is afhankelijk van met hoeveel personen je komt welke ruimte je krijgt. Met hoe meer personen je bent hoe groter de kamer is die je krijgt. Dit betekent ook dat er meer hints moet worden gevonden en meer opdrachten moeten worden gedaan. Je bent ongeveer twee uur bezig in een ruimte. Zien wij je snel voor je kinderfeestje in Haaksbergen?