Verschillende houtboren

Technische Produkten is uw leverancier en adviseur voor een breed scala aan technische produkten. Zo hebben ze een ruime keuze aan luchtgereedschap en boren van de hoogste kwaliteit. Produkten waarvoor u bij de webshop TechnischeProdukten.nl altijd eenvoudig een bestelling kan plaatsen. En mocht u een keer in de buurt van Veenendaal zijn, neem dan eens een kijkje in de “echte” winkel van Technische Produkten.

Boren

Tijdens het boren moet je kunnen vertrouwen op het gereedschap. Bij Technische Producten zijn er voor de verschillende doeleinden de juiste boren verkrijgbaar, van betonboren en houtboren tot en met spiraalboren en stappenboren. 

Er is een breed assortiment aan professionele metaalboren, voor zowel harde als zachte metaalsoorten. Met de houtboren van Technische Producten boort u nauwkeurig en accuraat in diverse houtsoorten. En met de betonboren maakt u gruis van steen en beton.

Houtboren

Het is belangrijk om een houtboor te gebruiken die geschikt is voor de houtsoort waarin u wilt boren. Door de juiste houtboor te gebruiken krijgt u een mooier boorgat en gaat de boor langer mee. Daarom heeft Technische Produkten in hun assortiment diverse kwalitatieve houtboren in verschillende lengtes. 

Speedboren

Speedboren zijn geschikt voor de meest voorkomende houtsoorten en zachte materialen. Als het gaat om het boren van grote gaten in hout dan wordt dat meestal gedaan met een Speedboor. Gehard staal en een geslepen snijvlak zorgen voor accurate en nauwkeurige boorgaten.

Slangenboren

Met Slangenboren maakt u mooie ronde gaten in de meest voorkomende houtsoorten. Door zijn zeskant aansluiting heeft deze boor een ultieme grip in uw boormachine zonder te slippen. 

Bij Technische Producten zijn er twee soorten slangenboren te verkrijgen: de “normale” en de Azobe slangenboor. Met de Azobe slangenboor is het mogelijk om in tropisch hardhout, zoals Azobe, te boren.

Forstner bit

De Forstner bit, ook wel bekend als cilinderboor of scharnierboor, is bedoeld voor het boren van blinde gaten in hout of kunststof. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld scharniergaten in keukenkastjes. De Forstner boor van Technische Producten is te gebruiken in huis-tuin en keuken boormachines voor het boren in zachte houtsoorten. Daarnaast zijn de Forstner boren van gehard staal en slijtvast.