PNR Merchandising
Gezondheid

Stappenteller horloge getest

Wij hebben de beste stappentellers op de markt geselecteerd voor elke behoefte en elk budget. Een van de meest effectieve manieren om je beweging op peil te houden is door het het bijhouden van je stappen, iets wat behoorlijk ingewikkeld kan zijn als je de hele dag in beweging bent. Hieronder vertellen hoe je een goede stappenteller horloge kiest en wat de beste stappentellers van 2021 zijn.

Stappenteller horloge kopen? Let op deze punten

Hoe koop je het beste stappenteller horloge? Er zijn veel stappenteller horloges te koop, maar soms is het eenvoudigste horloge het beste – en het voordeligst. Je hebt waarschijnlijk al een stappenteller in je zak: Smartphones hebben meestal apps om uw gelopen stappen en beklommen trappen bij te houden, samen met afstanden, zegt James Shapiro, een NASM-gecertificeerde personal trainer. Maar al dat bijhouden vreet aan de batterij en vereist dat je je telefoon overal mee naartoe neemt (ook van en naar het toilet). Bovendien blijkt uit eerder onderzoek dat de resultaten van smartphone-apps in vergelijking met stappentellers mogelijk niet zo nauwkeurig zijn bij het bijhouden van langzamere snelheden. 

  • Nauwkeurigheid. Nauwkeurigheid is een van de belangrijkste factoren bij de aankoop van een stappenteller. Om te controleren of de stappenteller het juiste aantal stappen bijhoudt, klikt u de stappenteller aan uw broeksband (direct onder uw oksel), stelt u het apparaat in op nul, loopt u 100 stappen en telt u ze terwijl u loopt. Aan het eind moet uw stappenteller binnen dat bereik liggen, op ongeveer vijf stappen na. Hier is wat je nog meer in gedachten moet houden als je op zoek bent naar een stappenteller:
  • Batterijduur: Je kunt kiezen tussen een apparaat met een kleine, ronde vervangbare batterij of een oplaadbare batterij. Als de gedachte aan het moeten opladen van een ander apparaat vermoeiend is, kies dan voor een vervangbare batterij. Voor veel mensen staat het om de paar dagen moeten opladen van een apparaat regelmatig gebruik in de weg.
  • Calorieëntellers en activiteitentrackersAls algehele fitness en gewichtsverlies je doel is, zoek dan naar deze twee functies op je stappenteller. Een activity tracker laat je weten of je de minimale richtlijnen voor fysieke activiteit voor de algemene gezondheid haalt, zegt Destin. (Dat is 150 minuten matige activiteit per week, of 75 minuten krachtige activiteit per week). Ondertussen onthult het bijhouden van de calorieën die je verbrandt hoe hard je traint en wat je moet doen om je gewichtsverliesdoelen te behouden of te halen, voegt hij eraan toe.
  • Een logboek voor 7 tot 30 dagen. In het logboek kun je je vooruitgang zien. Ik laat mensen focussen op hun stappentrend in plaats van op het exacte aantal. Ik vraag ze: Doe je meer dan gisteren of vorige week of vorige maand?
  • Display. Zoek naar een display dat voor jou makkelijk af te lezen is en functionaliteit die voor jou logisch is. Te pietluttige apparaten komen misschien met spannende functies, maar uiteindelijk, als het te ingewikkeld is om te volgen, zul je niet de moeite nemen om je met de functies (of het apparaat!) bezig te houden.

De beste stappenteller voor u zal altijd degene zijn die u consequent draagt, dus om u te helpen door de opties te waden, hebben we onze favorieten in verschillende categorieën op een rijtje gezet.

De beste stappenteller horloges van 2021

de goedkoopste stappenteller: Fitbit Inspire

Houd deze tracker 24/7 aan en je komt alles te weten over het aantal stappen dat je zet, de calorieën die je verbrandt, je actieve minuten, en zelfs je slaapkwaliteit op een dag. De enige stappenteller die ik ooit heb gebruikt is Fitbit en ik vond het competitie-element onder collega’s en de dagelijkse en wekelijkse uitdagingen geweldig, vooral voor nieuwe sporters. Dit is een zeer goede stappenteller voor mensen die niet een uitgebreide sporthorloge willen. Maak contact met vrienden op de Fitbit-app, en je kunt wedijveren om te zien wie de meeste stappen zet, samen met andere fitnessdoelen. Bonus: het herinnert je eraan om elk uur te bewegen, zodat je niet te lang stil blijft staan terwijl je thuiswerkt! Je moet hem ongeveer om de vijf dagen opladen via de USB-poort van een computer of via een USB-wandlader.

beste stappenteller horloge

De Fitbit Charge 4 is een uitgebreid apparaat voor het bijhouden van uw gezondheid dat u helpt uw lichaam te begrijpen, uw activiteit op intelligente wijze bij te houden en te werken aan een betere gezondheid. Het houdt de trainingstijd en -intensiteit bij en is waterdicht voor zwemmen en watersporten. U kunt herinneringen en doelen instellen en de intensiteit van hartslagzones bijhouden.

Het heeft ook kalmerende activiteiten zoals geleide ademhaling, slaap tracking, en slaap scoren. Het kan calorieën tellen, de cyclus van een vrouw bijhouden en uw cardiofitness scoren. En dit alles met de intelligentie van een smartwatch, met draadloze synchronisatie, een handig touchscreen, Spotify-integratie en zelfs veilige betalingen. Het is absoluut alles wat je wilt en nodig hebt in een slimme fitnesstracker, gesteund door Fitbit kwaliteit en betrouwbaarheid.

beste stappenteller horloge dames 

De Garmin Vivosmart 4 heeft niet zo veel functies en mogelijkheden als de Fitbit Charge 4, maar heeft wel een aantal geweldige functies die de Fitbit niet heeft, waaronder een Pulse Oxygen sensor, hartslagmeter, en de mogelijkheid om berichten te beantwoorden met vooraf ingestelde tekstberichten (alleen voor Android gebruikers).

Het heeft ook een slank, stijlvol, elegant ontwerp en een prachtige app-interface die het bijhouden van je fitness, slaap en gezondheid gemakkelijker en handiger dan ooit maken. De slimme functies houden u verbonden, zelfs wanneer u niet in de buurt van uw telefoon bent, en het heeft zelfs een zoek-mijn-telefoon functie voor het geval u die nodig hebt. Het is een prachtige fitnesstracker met een enorm aantal intelligente functies, en een fantastisch alternatief voor de Fitbit Charge 4.

Goedkoopste stappenteller

Zoek je een goedkope stappenteller. Soms is de eenvoudigste de beste. Als j alleen een stappenteller wilt die eenvoudig en nauwkeurig stappen en verbrande calorieën telt, hoeft je geen duur stappentellerhorloge te kopen. Het enige wat je nodig hebt, is iets dat u in uw zak kunt steken of aan uw shirt kunt bevestigen. Deze eenvoudige, maar nauwkeurige stappenteller heeft het voordeel van zijn eenvoud, het kleine formaat en de relatief lage kosten. Van de goedkope modellen stappentellers krijgt de Omron Alvita HJ325 mijn stem voor beste stappenteller. De stappentellers van de Omron-serie zijn over het algemeen van de hoogste kwaliteit aan de onderkant van de prijscurve voor stappentellers op de markt. Omron-stappentellers zijn volledig functioneel. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan en geven u over het algemeen alle informatie die u van een stappenteller nodig hebt.

Het enige wat deze goedkope stappentellers “missen” zijn alle extra toeters en bellen die andere stappentellerhorloges geven. Toeters en bellen die je waarschijnlijk al op je mobiele telefoon hebt, als we 100% eerlijk zijn. 

https://sporthorloge.info/beste-stappenteller/