PNR Merchandising
Vervoer en transport

Je bestelbus inladen, wij delen onze tips

Dus, je gaat verhuizen! Wat leuk! Uiteraard zou je het liefst alles in een keer meenemen naar de andere kant van het land maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Gelukkig hebben wij 3 tips verzameld om jouw bestelbus zo handig mogelijk in te pakken!

Onze tips

1)     Beslis hoe groot jouw bestelbus moet zijn. Je zou natuurlijk voor een kleine bus kunnen gaan om zoveel mogelijk geld te besparen. Maar wat zou je daaraan hebben als je vaker op en neer moet rijden en dus meer voor de benzine moeten betalen? Bovendien, als jij een kast er in een keer in wil zetten zonder deze te hoeven afbreken, zal je toch een flinke bus moeten huren!

2)     Verzamel alles dat je nodig hebt. Stevige dozen, plastic omhulsels en brede plakband zijn jouw beste vrienden tijdens het verhuizen. Kussens en dekens zijn ook erg handig om tussen jouw meubels in te zetten. Je matras is daar overigens ook ideaal voor!

3)     Haal je meubels alvast uit elkaar. Je bed, de tv-meubel en je eetkamertafel kun je meestal met veel gemak uit elkaar halen. Doe dit in de loop naar de verhuizing alvast zodat je dit niet last minute op de dag van de verhuizing zelf hoeft te doen. Scheelt alweer een hoop werk!

Kun jij zo lekker aan de slag? Bestelbus huren Sittard doe je hier!

 

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/bestelbus-huren-sittard/