PNR Merchandising
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé douane-expediteur in Rotterdam

Als u op zoek bent naar een douane-expediteur in Rotterdam, dan zit u goed bij Hemetex B.V. Dit bedrijf is namelijk een onafhankelijke douane-agent. Zo bieden ze u ook een diversiteit aan verschillende diensten aan. Ze regelen onder meer het vervoer van verschillende zendingen, maar ook alle documentatie die daarbij komt kijken. Het uitvoeren van deze diverse diensten doen zij op alle niveaus. Hiermee wordt bedoeld, nationaal en internationaal vervoeren van goederen. Samen met u gaat deze partij kijken naar de meest voordelige aanbieder die u goederen kan transporten. Of dit nu per schip, vrachtwagen of vliegtuig gaat, deze expert uit Rotterdam staat voor u klaar.

Een voorspoedige afhandeling dankzij een douane-expediteur

Als douane-expediteur regelt dit bedrijf de verschillende documenten die u nodig heeft voor het importeren van goederen. Niet alleen voor import kunt u bij deze douane-expediteur terecht, ook voor het exporteren en transitzendingen bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. In Nederland maken ze gebruik van een elektronisch aangiftesysteem. Dankzij dit systeem kunnen zij een snelle afhandeling van uw zending of zendingen garanderen. Door dit systeem kunnen ze op elke douanekantoor in Nederland de verschillende douaneformaliteiten regelen en uw zending aangeven.

Besteed het hele transportproces uit bij dit bedrijf in Rotterdam

Heeft u interesse in de diensten van Hemetex B.V? Of wil je meer informatie over wat een douane-expediteur allemaal doet? Neem dan contact op met dit vakkundige bedrijf en ontdek alle mogelijkheden. Samen met u zal dit bedrijf uw hele transport plannen en organiseren. Zo bekijken ze eerste de diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het inklaren van goederen. Daarnaast voorzien ze u graag van passend advies over wat de beste oplossing is voor het transporteren van uw goederen. Het is tevens mogelijk om de invoer op een later tijdstip alsnog te vervoeren. Hiermee houden ze rekening met de economische mogelijkheden. Besteed dus het hele transportproces uit aan dit bedrijf.

https://hemetex.nl/