PNR Merchandising
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schuivende panelen voor grote ruimtes

Schuivende panelen zijn perfect voor grote ruimtes in een bedrijf. Het kan soms lastig zijn om zulke grote ruimtes in te richten waardoor er vaak niks mee gedaan wordt. Maar daar komt nu verandering in met de schuivende panelen van BREEDVELD. Deze panelen maken iedere grote ruimte in een functionele ruimte. De schuivende panelen zijn namelijk makkelijk te verplaatsen of te veranderen, ze zijn dus ook ideaal voor flex ruimtes.

Met schuivende panelen maakt u een ruimte functioneler

Maak nu van elke grote open ruimte een functionele ruimte met gebruik van de schuivende panelen van BREEDVELD. De schuivende panelen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen, zo passen ze altijd perfect bij de uitstraling van uw bedrijf. De schuivende panelen worden door verschillende bedrijven gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoren, zorginstellingen of buurthuizen. De panelen worden op steeds meer plekken gebruikt waardoor de vraag alleen maar blijft groeien. Het mooie van BREEDVELD is dat de panelen niet saai zijn. U kiest wat er op de panelen komt te staan, hierdoor sluit dit altijd goed aan bij wat uw bedrijf wilt uitdragen. De panelen worden op een makkelijke manier opgehangen. Dankzij een ophang- en railsysteem kunnen wanden eenvoudig worden verplaatst om ruimtes te scheiden of om ze juist te verbinden. Hierdoor richt u elke ruimte compleet naar wens in.

Vraag nu meer informatie aan bij de experts

Wilt u nu meer informatie ontvangen over de verschillende soorten panelen van het bedrijf? Neem dan nu contact op met een van de experts. De experts zorgen ervoor dat u alle informatie ontvangt die u nodig heeft, daarnaast bespreken ze met u uw eisen en wensen voor de schuivende panelen. Er wordt gekeken voor welke ruimtes de panelen zijn en hoe u deze in wilt delen. Dus neem nu contact op met het bedrijf en bespreek de verschillende mogelijkheden.

https://www.breedveld.com/