Pnr-merchandising

Strategische hulp voor kleine ondernemers

Bedrijven

Als kleine ondernemer zijnde bent u natuurlijk druk bezig met uw dagelijkse werkzaamheden. U doet de administratie, de verkoop en alle andere zaken. Misschien moet u binnenkort wel extra personeel aannemen, of is de tijd daar dat u nieuwe software nodig hebt. Mocht u nog niet druk genoeg zijn, de marketing moet u natuurlijk ook nog “even” regelen. Deze werkdruk kan voor flink wat hectiek en onduidelijkheid zorgen. Het zou een stuk makkelijker zijn wanneer u wat ondersteuning zou kunnen krijgen, op strategisch niveau zodat u geen keuzestress heeft bij het maken van beslissingen.

Strategische advies is het uitstippelen van de ideale ondernemingsroute op het hoogste niveau. De strategie vormt de basis voor alle beslissingen die genomen worden ten faveure van de onderneming. Zie het als een unieke kapstok waar u al uw keuzes aan op kunt hangen. Alleen wanneer een keuze blijft hangen past deze bij uw onderneming.

Helaas voor veel ondernemers is strategisch advies duur. U bent vaak aangewezen op dure adviseurs met een onbetaalbaar uurloon en een lang adviestraject. Daar hebben wij bij Scripted Consultancy verandering in gebracht.

Wij hebben het concept bedrijfsstrategie ontleed. Strategie is namelijk een hele logische samenhang van factoren en regels. Ideaal om in een software programma te verwerken. Dit is ook precies wat wij hebben gedaan. Zo hebben wij ons advies snel en betaalbaar gemaakt. Kortom, bereikbaar.

Ook hebben wij het proces zo makkelijk mogelijk gemaakt. U dient slechts enkele basisgegevens van uw onderneming in te vullen in een gesprek met onze online consultant (chatbot). Daarna doet onze software haar werk, gecombineerd met een check van onze professionals.

U ontvangt een rapport met een totale strategische analyse van A-Z, met persoonlijke aanbevelingen voor onder andere uw systemen, distributie en marketing. Dit zelfs binnen enkele dagen.

Zo wordt ondernemen wel heel gemakkelijk, een totaal strategisch advies voor uw gehele bedrijfsvoering!

Teun Koldeweij

Oprichter Scripted Consultancy

https://www.scriptedconsultancy.com/